Vind een nieuw thuis voor uw resten

Over WatRest.nl

WatRest.nl is een initiatief om bedrijven gemakkelijk te helpen om een afnemer te vinden voor uw resten aan  materialen en resterende producten. Dat kan een recycelaar zijn voor uw kunststof, of een handelaar vooruw pallets. Hiermee kunnen bedrijven geld besparen of zelfs verdienen. WatRest bestaat uit twee kernpunten: 

Gids: Afnemers

Op de website vindt u een gids met mogelijke afnemers van uw resten aan materialen en resterende producten. Binnen enkele klikken vindt u adressen en telefoon- nummers. Kijk ook eens naar de tips. 

Studenten

Staat uw reststroom er niet bij? Stuur ons een mail en we kunnen het aan onze studenten voorleggen. Scrol naar beneden voor meer informative over het Centre for Sustainability

Uitgelicht

Versleten bureaustoelen

Ook versleten bureaustoelen worden ingezameld. Ze worden professioneel opgeknapt (gerefurbished) en weer verkocht. U vindt bedrijven die deze willen op watrest.nl onder “Textiel en Meubilair” en kunt

Lees meer

Interesse?

Meld uw bedrijf, organisatie of initiatief aan. Word vermeld in onze database. 

Om uw materiaal overschot beter onder de aandacht te brengen kunt u ons een bericht sturen. In eerste instantie zal worden gekeken of uw materiaalstroom aan onze eisen voldoet, als dit het geval is zal contact met u worden opgenomen om de stroom op de website te plaatsen en eventueel als opdracht te formuleren voor studenten van de TU Delft, Universiteit Leiden, of de Erasmus Universiteit Rotterdam.

WatRest.nl is op het moment in een opstartende fase, de mogelijkheid om uw vraag naar een specifieke reststroom op de website te plaatsen moet reeds worden toegevoegd. U kunt uw interesse laten blijken door een gebruik te maken van het formulier. 


Onze database met afnemers  wordt continu uitgebreid, omdat er steeds meer creatieve ondernemers zijn die meer waarde uit uw resten kunnen halen. Bent u die ondernemer en staat uw organisatie niet in de lijst? Dan ontvangen we graag een mail. 

De transitie naar circulaire ketens introduceert een groot aantal nieuwe uitdagingen. Samen met de academische wereld maken we een begin met het vinden van antwoorden. Wilt u studenten inzetten voor een vraag van uw organisatie of wilt u meedenken? Stuur ons dan een bericht.


Heeft u een suggestie voor de website, een tip of iets anders? Dan ontvangen we graag een bericht van u.