Over ons

Het doel; Snel een afnemer voor uw restmateriaal of resterende producten opzoeken.

Materialen of producten over?

Als een organisatie materialen of producten over heeft, dan vindt dat meestal zijn weg naar recycling of afvalverbranding. 

Deze site is richt zich op de mogelijkheden voor materialen en producten, die normaliter  als afval worden afgevoerd. De site richt zich ook op de mogelijkheden voor een effectievere recycling van allerlei materialen. 

 

Waarom deze site?

De website wordt beheerd vanuit het Kennisplatform Duurzaam Grondstofbeheer. Het doel van de site is dat bedrijven een afnemer of andere oplossing van hun restmateriaal of resterend product vinden. Materialen en producten waarvoor geen goede afnemer bestaat kunnen we als een opdracht voor studenten kunnen aanbieden als studentopdracht bij verschillende vak-opdrachten of afstudeeropdrachten van universiteiten en hogescholen. We gaan ook kijken of er een afnemer te vinden is voor uw resterende producten of materiaal.

Staat uw bedrijf er niet bij?

Meld u zich dan aan via het formulier op deze pagina. Let wel: alleen bedrijven die zelf de restmaterialen of resterende producten afnemen om zelf te verwerken (zoals recyclen, schoon maken, refurbishen en dergelijke) worden opgenomen; dus geen afvalinzamelaars, afvalverbrandingsinstallaties of deponie. We gaan er van uit dat afnemers zelf voor transport zorgen, dus hun vervoerder of inzamelaar zullen inschakelen.  We behouden ons het recht voor om een keuze te maken in partijen.   

 

Interesse?

Meld uw bedrijf, organisatie of initiatief aan. Word vermeld in de database of doe mee aan het kennisnetwerk. 

Gebruikt u producten van andere bedrijven voor de handel, al dan niet na reparatie en dergelijke? Bent u op zoek naar prodcuten als pallets en versleten bureaustoelen? Stuur ons dan een mail.  In eerste instantie zal worden gekeken of uw gevraagde product bij watrest.nl past. Als dit het geval is zal contact met u worden opgenomen om uw vraag naar producten op te nemen in het automatisch gegenereerd rapport. 

Heeft uw bedrijf materialen nodig die bij andere bedrijven vrij komen? U kunt deze aangeven door ons hierove reen bericht te sturen met het onderstaande formulier. Als het bij watrest.nl past nemen wij het op in de automatisch gegenereerde rapportage. 

Onze database met afnemers  wordt continu uitgebreid, omdat er steeds meer creatieve ondernemers zijn die meer waarde uit uw resten kunnen halen. Bent u die ondernemer en staat uw organisatie niet in de lijst? Dan ontvangen we graag een mail. 

Heeft u een suggestie voor de website, een tip of iets anders? Dan ontvangen we graag een bericht.